Christoph Keulemans

Ik moest zeker overtuigd worden van het nut van een persoonlijkheidsanalyse. Geert kon dit snel omkeren, ondanks mijn kritische houding. Zijn eigen voorbeelden, toepassingen, passie voor het onderwerp, waren voor mij de trigger. Achteraf moet ik zeggen dat ik verbaasd ben over het nut en de concrete inzichten. Mijn terughoudendheid was dus zeker overbodig, er viel enkel winst te rapen!

Christophe Keulemans
 

Patrik Somers

Wat Geert zo bijzonder maakt als sport- en motivatiecoach is dat hij zelf zo gedreven, ambitieus en gevoelig is. Hij kan een ploeg leiden, motiveren en managen, coördineren en delegeren, met een gezond kritische geest. Hij laat mensen hun potentieel ontdekken en waarmaken, en gaat zo mogelijk nog een stap verder. Door buiten het kader te denken en te blijven geloven in nieuwe mogelijkheden, creëert hij ze ook. Dit alles maakt van Geert een buitengewone collega en een indrukwekkende coach. 

Patrik Somers, trainer, coach en auteur Illuminesta 
 

Astrid Druyts

Ik heb bij Geert een motivatietraject gevolgd. Door zicht te krijgen op wat mijn belangrijkste drijfveren zijn, ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die mij helpen in mijn dagelijkse leven en op het werk. Geert is een goede coach die luistert en juiste feedback en advies geeft. Mijn motivatie identiteitskaart zit een jaar later nog steeds in mijn portefeuille en dit blijft een houvast. Dus zeker de moeite waard.

Astrid Druyts

Lars Poppe

Door Geert heb ik duidelijke stappen kunnen zetten in mijn job als sportkinesitherapeut. Door zijn ervaring als topsporter en zijn kennis van het Reiss Profile kreeg ik meer inzicht in mezelf en vooral ook in de topatleten waarmee ik dagelijks in contact kom. Daarnaast trekt hij zijn motivationele aanpak als volleybalcoach moeiteloos door in de one on one verdiepingssessies. Met de nodige humor en legendarische metaforen zorgde hij ervoor dat ik speelde met de materie en deze ook elke dag kan inzetten in de praktijk! Door het vuur waarmee hij de materie brengt kan ik moeiteloos het hout klieven om zo bij patiënten die uitgedoofd zijn toch hun vlam aan te wakkeren!

Lars Poppe, sportkinesitherapeut Sports Performance Center - Tennis Vlaanderen